Van Bladeren laat Ajax achter zich en vertrekt naar Helmond Sport

26 augustus 2019, 19:10

Stan van Bladeren is vertrokken bij Ajax. De 21-jarige keeper gaat zijn geluk beproeven bij Helmond Sports. Sinds 2012 speelde hij in de jeugdopleiding van Ajax, maar bereikte hij de Amsterdamse hoofdmacht nooit. Bij zijn nieuwe club tekende hij voor één jaar, met de optie voor een extra seizoen. 

Van Bladeren stond in totaal vijftien duels onder de lat bij Jong Ajax. Met dit seizoen Dominik Kotarski en Kjell Scherpen voor zich, werd het perspectief er niet beter op. Bij Helmond Sport moet Van Bladeren concurreren met Stijn van Gassel, de huidige eerste doelman van de Eerste Divisie-club. De andere keeper in de selectie heet Stefan Tielemans.

"Wij zijn erg blij met het vastleggen van Stan, een keeper met een goede opleiding die hij bij Ajax heeft doorlopen en tevens onderdeel is geweest van verschillende Nederlandse jeugdelftallen", zegt algemeen directeur Leon Vlemmings op het clubkanaal van Helmond. "We waren al enige tijd op zoek naar een extra keeper ter versterking van onze selectie en dat is gelukt, waardoor het keeperstrio compleet is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen