Gisteren gemist: Inter maakt indruk, Den Bosch werkt tekort weg

27 augustus 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 26 augustus.

Fris Internazionale geeft onder Conte meteen visitekaartje af

Het vernieuwde Internazionale heeft een goede indruk achter gelaten. Antonio Conte, de opvolger van Luciano Spalletti, leidde zijn elftal meteen naar de koppositie door een overtuigende 4-0 zege op Lecce. Stefan de Vrij kwam niet in actie, omdat hij in de warming-up geblesseerd afhaakte. Romelu Lukaku scoorde meteen bij zijn debuut voor Internazionale.

Roda en Van der Luer krijgen drie dagen voor oplossing

Roda JC en jeugdtrainer Eric van der Luer stonden maandagavond tegenover elkaar voor de arbitragecommissie van de KNVB. Van der Luer heeft een conflict met Mauricio Garcia de la Vega, de eigenaar van Roda mits de overname wordt goedgekeurd. Duidelijk werd dat het niet meer goed komt. De partijen hebben nu tot vrijdag gekregen om akkoord te bereiken over een vertrekpremie. Lukt dat niet, dan bepaalt de arbitragecommissie halverwege september het bedrag. Dat meldt De Limburger.

FC Den Bosch werkt tekort van 1,6 miljoen euro op tijd weg

FC Den Bosch heeft op tijd een sluitende begroting ingediend bij de licentiecommissie van de KNVB. De Eerste Divisie-club moest afgelopen maand een begrotingstekort van 1,6 miljoen euro wegwerken. Den Bosch werkt met een begroting van 3,2 miljoen euro. De Brabanders ontvingen nog geen reactie van de licentiecommissie, maar de clubleiding heeft er alle vertrouwen in dat de begroting de toetsing doorstaat.

Fortuna bindt Angha als beoogd leider van verdediging

Fortuna Sittard heeft voormalig Arsenal-speler Martin Angha vastgelegd. De Limburgers zien in hem de beoogd leider van de defensie. De 25-jarige Zwitser trainde afgelopen week mee met de selectie van Sjors Ultee. Angha.

FC Barcelona onthult speciaal standbeeld van Johan Cruijff

FC Barcelona heeft het standbeeld van Johan Cruijff onthuld. Het eerbetoon aan de legendarische nummer 14 staat op het plein bij Camp Nou. Vrouw Danny en zoon Jordi Cruijff waren aanwezig bij de onthulling. Morgen (dinsdag) presenteert Barcelona het Estadi Johan Cruijff.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen