Robben over eventuele comeback: "Zeg nooit nooit"

27 augustus 2019, 08:02

Arjen Robben zette deze zomer een punt achter zijn lange carrière en het bevalt hem prima op met pensioen te zijn. De 35-jarige oud-buitenspeler denkt niet aan een comeback, maar sluit ook niets uit.

Franck Ribery, met wie Robben furore maakte bij Bayern München, maakte afgelopen weekend op 36-jarige leeftijd zijn eerste minuten voor Fiorentina in de Serie A. Robben verwacht niet dat hij nog speeltijd gaat maken in het profvoetbal. "Ik zeg altijd: zeg nooit nooit. Maar het wordt er natuurlijk niet makkelijker op hoe langer je bent gestopt. Ik schat de kansen niet heel hoog in", vertelt hij aan Radio 1. "Als ik over een of twee maanden opeens zo'n raar gevoel heb dat ik het ineens zo mis en zeg: ik moet weer terug… Maar het wordt er natuurlijk niet makkelijker op hoe langer je stopt."

"Op dit moment mis ik het niet. Het is niet zo dat ik nu zeg: laten we over een paar weken een lekker voetbalwedstrijdje spelen. Dat heb ik niet. Ik ga nu andere dingen doen, andere sporten ontdekken", zegt Robben, die jarenlang in het circus dat profvoetbal heet heeft gebivakkeerd. "De spanning, de stadions, de wedstrijden… toeleven naar met name de mooie belangrijke potjes. Dat ga ik wel missen", vertelt Robben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen