Ramselaar: "Kijk met gemengde gevoelens terug op tijd bij PSV"

27 augustus 2019, 08:41

De periode van Bart Ramselaar bij PSV is niet geworden wat hij ervan had gehoopt. De middenvelder begon met hoge verwachtingen in Eindhoven en was aanvankelijk ook basisspeler, maar verdween na de komst van Mark van Bommel uit het elftal. Hij is dan ook blij dat hij bij FC Utrecht kon terugkeren.

De middenvelder merkte dat hij bij Van Bommel niet de speeltijd kreeg die hij wilde. "Het is jammer dat ik na veel wedstrijden in mijn eerste jaar het afgelopen seizoen zo weinig speelde. Ik had het liever omgedraaid", vertelt de international aan het Algemeen Dagblad. "Ik kijk met gemengde gevoelens terug op mijn tijd bij PSV, al ben ik blij dat ik de stap destijds heb gemaakt. Ik heb twee heel mooie seizoenen gehad waarin ik bijna alles speelde én ik ben kampioen geworden. Van Bommel maakte andere keuzes. Of ik dat snapte? Dat is moeilijk te snappen, maar het zijn keuzes die je moet accepteren."

Ramselaar, die drie interlands in de benen heeft, vertrok in 2016 naar Eindhoven en keert nu terug naar Utrecht. Daar heeft de 23-jarige speler uit Amersfoort een duidelijk doel voor ogen. "Het is tijd om lekker te gaan voetballen en te laten zien wat ik kan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen