FC Eindhoven stelt: 'Betreuren commotie rondom Van de Boomen'

27 augustus 2019, 19:28

FC Eindhoven baalt van de situatie rondom aanvoerder Branco van den Boomen. De middenvelder staat in de belangstelling van De Graafschap, maar die overgang is een eigen leven gaan leiden. Afgelopen week ontbrak hij op de training en in diverse media wordt al gesproken over een akkoord. Zijn werkgever komt op de clubsite met een verklaring over de situatie.

'Vorige week heeft Branco van den Boomen bij ons aangegeven niet op het verbeterde aanbod in te gaan en zijn contract niet te verlengen. Hier is door FC Eindhoven in samenspraak met Branco publiekelijk over naar buiten getreden', schrijft FC Eindhoven. Daarin stond onder meer dat hij zich - ook als een transfer uit zou blijven - volledig zou focussen op 'Blauw-Witten' en dat hij nog graag een stap wilde maken. 

Lees ook: Eindhovenaar Van den Boomen wil nog altijd stap omhoog maken

Deze week kwam er interesse vanuit Doetinchem en de gesprekken zijn inmiddels in volle gang, ondanks dat meerdere partijen beweren dat FC Eindhoven niet mee wil werken aan de transfer. 'FC Eindhoven distantieert zich volledig van uitspraken ten aanzien van gestelde vraagprijzen vanuit FC Eindhoven naar De Graafschap. Vanuit FC Eindhoven is er intentie om er met alle partijen uit te komen. FC Eindhoven betreurt de commotie die is ontstaan tussen FC Eindhoven, De Graafschap en Branco van den Boomen', laat de club weten.

Lees ook: Van den Boomen wil naar De Graafschap

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen