APOEL-coach Doll over return: "Kan hele mooie avond worden"

27 augustus 2019, 20:12

APOEL Nicosia-trainer Thomas Doll denkt dat zijn ploeg klaar is om te stunten in de Johan Cruijff ArenA woensdagavond. Hoewel hij beseft dat Ajax de grote favoriet is voor de return in de voorronde van de Champions League, heeft hij wel vertrouwen in een goed resultaat.

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie. "Tijdens de vorige ronde moesten we een nederlaag goedmaken na de eerste wedstrijd en wonnen we uit met 0-2", doelde de coach op de zege op Qarabag, van wie het in de eerste wedstrijd nog verloor en waarna Doll werd aangesteld. "Nu moeten we weer het beste laten zien. Iedereen is er klaar voor, dat voel ik." Toch is Ajax de grote favoriet. "Dat zijn wij niet. Vorig seizoen stonden zij nog in de halve finale, ze weten hoe ze met deze druk om moeten gaan."

Volgens Doll begint een goed resultaat met vertrouwen. "Als iedereen top is, fit en gelooft in een goed resultaat, dan kan het", verzekerde de oefenmeester, die met zijn nieuwe club nog niet verloor. "We beginnen op 0-0, moeten deze wedstrijd spelen als een finale en gaan er alles aan doen om er een geweldige avond van te maken. Dit kan een geweldige avond worden voor ons."

Lees ook: Ten Hag de klus thuis klaren mét de herstelde Promes

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen