PSV mist Bergwijn en Bruma voor return op Cyprus

28 augustus 2019, 10:56

PSV reist zonder Steven Bergwijn en Bruma naar Cyprus. Bergwijn is niet wedstrijdfit voor de return tegen Apollon Limassol in de laatste voorronde van de Europa League. Bruma ondervindt nog steeds hinder van zijn blessure, meldt PSV. Ook Michal Sadilek ontbreekt. Daarom is er ruimte voor de debutanten Noni Madueke (17), Justin de Haas (19) en Amar Catic (20).

Madueke is de meest opvallende naam in de selectie van PSV. Door het vertrek van Zakaria Aboukhlal naar AZ werd hij maandag bij Jong PSV gehaald. De speeltijd die hij kreeg tegen MVV waren zijn eerste minuten in het betaald voetbal. De Engelse middenvelder staat bij PSV te boek als veelbelovende speler. Madueke is een maand jonger dan Mohamed Ihattaren.

PSV verdedigt donderdag op Cyprus een 3-0 voorsprong. De ploeg van Mark van Bommel stapt vandaag (woensdag) op het vliegtuig. Later staat de persconferentie en de laatste training op het programma.

De selectie van PSV:

Zoet, Ruiter, Van de Meulenhof, Viergever, Dumfries, Mitroglou, Rosario, Gutierrez, Lato, Boscagli, Hendrix, Baumgartl, Schwaab, Malen, Gakpo, Teze, Ihattaren, Catic, Madueke, De Haas

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen