AZ slijt overbodige Vejinovic aan Pools Arka Gdynia

28 augustus 2019, 16:05

AZ is verlost van Marko Vejinovic. De 29-jarige middenvelder (op archiefbeeld) maakt per direct de overstap naar Arka Gdynia. Hij tekende voor drie seizoenen in Polen. De speler beschikte bij AZ nog over een driejarig contract. Bij de Poolse club speelde Vejinovic vorig seizoen al op huurbasis.

Vejinovic kwam in zijn tweede periode voor AZ nooit tot wasdom. Mede door een zware knieblessure speelde de Amsterdammer slechts dertien wedstrijden voor de Noord-Hollanders. Van de huidige AZ-selectie was hij de enige die nog mocht vertrekken. Ook onder Arne Slot kwam Vejinovic niet in de plannen voor.

Zijn beste periode in de Eredivisie kende Vejinovic bij Vitesse, wat hem een transfer naar Feyenoord opleverde. Ook zijn tijd bij Feyenoord werd niet wat hij ervan gehoopt had. Zijn verhuur Arka Gdynia afgelopen seizoen biedt daarentegen perspectief. In veertien competitiewedstrijden scoorde Vejinovic vijf keer en bereidde hij één doelpunt voor. Dit seizoen gaat hij samenspelen met Fabian Serrarens, die eerder overkwam van De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen