Van Bommel juicht niet te vroeg: "Het is nog niet over"

28 augustus 2019, 18:53

De uitgangspositie van PSV voor de return tegen Apollon Limassol is uitstekend. De Eindhovenaren wonnen vorige week in eigen huis met 3-0 en zijn daardoor met vertrouwen afgereisd naar Cyprus. Mark van Bommel wil echter niet te vroeg juichen.

Van Bommel liet woensdag op de persconferentie van PSV weten dat hij op zijn hoede is voor de tegenstander. ''Je hebt een goede uitgangspositie neergezet, maar voor Apollon er is altijd een kans. Het is zeker niet makkelijk om hier te spelen onder deze omstandigheden. Vorige week waren we blij met de 3-0, maar buiten het eerste kwartier na rust was de wedstrijd in evenwicht en kregen zij, net als wij, ook mogelijkheden om te scoren. Het is nog niet over", verzekert hij op PSV.nl.

Van Bommel kan donderdag geen beroep doen op Steven Bergwijn, die door blessureleed niet met de selectie meereisde. ''Het risico om te spelen is te groot voor Bergwijn. Normaal gesproken gaat zijn blessure niet lang duren, maar of hij zondag haalt, is ook nog niet zeker", doelt de coach op de confrontatie met RKC Waalwijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen