Ten Hag looft sterkhouders na winst: "Fantastisch"

28 augustus 2019, 23:59

Erik ten Hag telt zijn zegeningen na de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen APOEL Nicosia. De oefenmeester had enkele verrassingen in huis in de opstelling en zag dat die keuzes redelijk uitpakten.

Het spel van Ajax was nog niet perfect, maar wel beter dan vorige week (0-0). "We hadden totale controle in de wedstrijd en hebben totaal gedomineerd. Maar het verschil was heel lang maar één, dan hoeven ze maar één mogelijkheid te krijgen", vertelt Ten Hag bij Veronica. "Ik moet de ploeg een groot compliment maken. Hoe ze organisatorisch gespeeld hebben. Ze waren heel gedisciplineerd. Ze hebben niets toegelaten en creëerden een paar kansen."

Er deden enkele nieuwelingen mee bij Ajax, maar Ten Hag was met name positief over de spelers die het shirt al langer dragen. "Zij hebben verantwoordelijkheid genomen. Sterkhouders Onana, Blind, Ziyech, Tadic, Huntelaar waren fantastisch." Ziyech speelt bij Ajax doorgaans vanaf rechts, maar speelde vanavond 'op tien'. "Ik vond Hakim vandaag belangrijk in het as van de veld. In de topwedstrijden moet je daar met een middenvelder spelen. Hakim leed heel weinig balverlies en deed bijna altijd iets goed met de bal. Hij was heel creatief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen