Gewilde Owusu vertrekt niet bij De Graafschap: "Ik blijf Superboer"

29 augustus 2019 – Leeroy Owusu gaat De Graafschap naar eigen zeggen niet verlaten. De 23-jarige rechtsback werd in verband gebracht met een overgang naar Sparta Rotterdam en Willem II, maar is voorlopig nog op De Vijverberg te bewonderen. "Ik heb de knoop doorgehakt en blijf Superboer", aldus Owusu tegen Omroep Gelderland.

Gewilde Owusu vertrekt niet bij De Graafschap: "Ik blijf Superboer"

Owusu beschikt bij De Graafschap over een contract dat nog een jaar doorloopt. "Je weet het natuurlijk nooit, maar ik vind het ook leuk om hier te spelen en we kunnen kampioen worden", zegt Owusu, die een jaar geleden overkwam van Ajax. Een club bracht onlangs een bod uit op Owusu, bevestigde technisch manager Peter Hofstede twee dagen geleden tegen Omroep Gelderland. "De naam van de club noem ik niet. Ja, het is wel een Eredivisie-club. Het bod dat is uitgebracht komt nog niet in de buurt wat wij voor hem vragen", zei hij. 

Zo lijkt De Graafschap zijn beide backs te behouden. De club uit Doetinchem legde donderdag Jordy Tutuarima, die eveneens in de belangstelling zou hebben gestaan van Sparta, langer vast.

Eredivisie

gerelateerd