Van Bommel trots op PSV: "Europees gezien hele goede uitslag"

29 augustus 2019, 22:56

Mark van Bommel heeft niks te klagen na de 0-4 overwinning van PSV op bezoek bij Apollon Limassol. Na de 3-0 zege in eigen huis waren de Eindhovenaren al zo goed als zeker van kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League, maar dat weerhield PSV er niet van om ook op Cyprus met grote cijfers te winnen. Alle doelpunten werden, net als in de heenwedstrijd, na rust gemaakt.

In Nicosia verzorgden Mohammed Ihattaren, Kostas Mitroglou en Donyell Malen (twee keer) de doelpunten. "Je scoort zeven keer in twee wedstrijden, houdt twee keer de nul. Dat is Europees gezien een hele goede uitslag", luidt de eerste reactie Van Bommel via de officiële kanalen van PSV.

De trainer ziet zijn ploeg steeds stabieler worden. "Je moet geduldig blijven. We hebben een jonge selectie en daardoor is het soms wat grillig. Je moet consequent en gedisciplineerd zijn in het verdedigen. Als we dat voor elkaar krijgen, dan hebben we veel kwaliteit om het verschil te maken. Je ziet dat als je geduldig blijft en de 0-1 maakt, dat je dan ook meer doelpunten maakt", aldus Van Bommel.

Vrijdagmiddag wordt duidelijk tegen welke ploegen PSV het opneemt in de groepsfase van de Europa League. De loting vindt vanaf 13.00 uur plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen