Saymak nog niet fit genoeg voor basisplaats bij PEC Zwolle

30 augustus 2019, 14:55

Mustafa Saymak behoort vrijdagavond tot de wedstrijdselectie van PEC Zwolle voor het uitduel met FC Emmen. De middenvelder, die kort geleden terugkeerde bij club uit Overijssel, zal echter niet direct in de basis beginnen. Dat heeft trainer John Stegeman in aanloop naar de wedstrijd in Drenthe alvast verklapt.

Conditioneel is Saymak nog niet waar hij moet zijn. De van Rizespor overgekomen middenvelder had afgelopen week moeite om de conditionele oefeningen van de maandagtraining te verwerken. "Daar heeft hij aardig last van gehad. Ik ben wel blij dat hij erbij is, het was kantje boord. Mustafa ligt gewoon nog achter, dat zegt hij zelf ook", aldus Stegeman tegenover De Stentor.

Het is nog onduidelijk of Stegeman zijn opstelling ten opzichte van het duel met Sparta Rotterdam (2-2) wijzigt. "Ik wil wel in een iets vastere samenstelling gaan spelen", zegt de trainer, die nog geen beroep kan doen op Vito van Crooij en Yuta Nakayama. De langere afwezigen Bram van Polen, Mike van Duinen en Thomas Lam zijn er ook niet bij tegen Emmen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen