RKC huurt Leemans en is klaar op de transfermarkt

30 augustus 2019, 16:10

RKC Waalwijk heeft zich voor komend seizoen versterkt met Clint Leemans. Hij is de derde aanwinst deze week van de Brabanders met Eredivisie-ervaring die wordt binnen gehaald: eerder deze dagen kwamen Dylan Vente en Stanley Elbers ook al de selectie van Fred Grim versterken.

"We zijn blij dat Clint dit seizoen bij ons speelt",  aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Hij is een fysiek sterke middenvelder met een goede traptechniek, met bovendien veel ervaring in de Eredivisie. Hij heeft bij onder andere VVV-Venlo en PEC Zwolle bewezen dat hij belangrijk kan zijn met zijn kwaliteiten, doelpunten en assists. Zijn specifieke kwaliteiten ontbraken nog in de selectie." 

Na de komst van Vente, Elbers, Leemans en zeven anderen is RKC Waalwijk uitgewinkeld. "Met zijn komst zijn we klaar op de transfermarkt", verzekert Van Mosselveld, die RKC Waalwijk momenteel op de laatste plaats in de Eredivisie ziet staan. Leemans was bij PEC Zwolle overbodig geworden door de komst van onder andere Mustafa Saymak en Thomas Bruns: vorig seizoen werd Leemans nog gekocht van VVV-Venlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen