Dost mag direct hopen op basisplek, Dilrosun terug van blessure

30 augustus 2019, 17:29

Bas Dost loopt nog maar enkele dagen rond bij Eintracht Frankfurt, maar wordt zondag tegen Fortuna Düsseldorf mogelijk meteen voor de leeuwen gegooid. Zijn trainer, Adi Hütter, sluit niet uit dat hij direct start met de van Sporting Portugal overgekomen spits. Een andere Nederlandse aanvaller in Duitse dienst, Javairô Dilrosun, kan komend weekend zijn eerste speelminuten van het seizoen maken.

"Dost is een thema voor ons", bekent Hütter vrijdag tijdens het perspraatje in aanloop naar de wedstrijd van zondag. "We zullen hem waarschijnlijk in actie zien." Tegen Fortuna Düsseldorf kan Dost zijn rentree maken in de Bundesliga. De spits, die Sébastien Haller moet doen vergeten bij Eintracht Frankfurt, speelde eerder vier seizoenen voor VfL Wolfsburg.

Dilrosun

Hertha BSC-coach Ante Covic heeft Dilrosun voor de eerste keer dit seizoen opgenomen in zijn wedstrijdselectie. De 21-jarige aanvaller kan zaterdag tegen Schalke 04 zijn rentree maken. Dilrosun debuteerde in november vorig jaar voor Oranje en raakte toen geblesseerd. Sindsdien kwakkelt de geboren Amsterdammer met blessures.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen