Ook De Graafschap loopt eerste schade op na lichtuitval in Oss

30 augustus 2019, 22:30

De Graafschap is op bezoek bij TOP Oss tegen het eerste puntverlies van dit Eerste Divisie-seizoen aangelopen. Net als concurrent NAC Breda werd er niet gewonnen, al hielden de Superboeren wel een punt aan over (0-0) aan de wedstrijd, die flinke vertraging opliep door het uitvallen van de lichten. Samen met FC Eindhoven gaat de formatie van Mike Snoei ondanks de remise wel aan kop.

De eerste helft in het Frans Heesenstadion was slaapverwekkend, de tweede periode kende een curieus verloop. Na een uur spelen viel een deel van de lichtinstallatie uit, waardoor de wedstrijd stilgelegd moest worden. De technische dienst in Oss probeerde het euvel te verhelpen door de lichten uit te zetten, in de hoop dat ze het daarna weer zouden doen.

Dat gebeurde ook: de wedstrijd werd met een half uur vertraging uitgespeeld. Daarin kwamen beide ploegen nog één keer goed weg: Cas Peters (redding Jurjus) maakte bijna de winnende, terwijl ook Mohamed Hamdaoui een grote kans kreeg. Beide keepers hielden het doel echter schoon, waardoor het publiek met het gerepareerde licht weer een hoop zag in Oss, behalve doelpunten.

Lees ookNAC geeft het helemaal weg in Volendam

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen