FC Emmen versterkt defensie met ervaren Belg Heylen

30 augustus 2019, 23:03   Bijgewerkt: 31 augustus 2019, 03:04

FC Emmen heeft na de vervelende nederlaag tegen PEC Zwolle ook nog goed nieuws gekregen vrijdagavond: verdediger Michaël Heylen komt per direct over van Zulte Waregem. De achterhoedespeler tekent een contract voor één jaar met de optie voor nog een seizoen en komt over van de Belgische club, waarvoor hij al ruim vijftig officiële duels speelde.

Met Heylen haalt FC Emmen een bak aan ervaring binnen: hij speelde honderd wedstrijden op het hoogste niveau in België en was ook actief in de Champions én Europa League. "Na zes seizoenen in de Belgische competitie is het tijd voor iets nieuws en de Nederlandse competitie heb ik altijd interessant gevonden", aldus Heylen. "Ik wil dit seizoen handhaving met FC Emmen veiligstellen en mezelf op een goede manier presenteren."

Dat er achterin nog wel wat bij mag bij de formatie van Dick Lukkien bleek vrijdagavond tegen PEC Zwolle. De Drentenaren waren met name in een fase voor de pauze erg kwetsbaar tegen de ploeg van John Stegeman. Eerder was Nick Kuipers in beeld voor deze vacature, maar hij vertrok naar Azië. Bij FC Emmen is hij de dertiende aanwinst, na onder anderen Marko Kolar, Lorenzo Burnet en Jan-Niklas Beste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen