Fraser weet niet of spits Veldwijk zou slagen bij Feyenoord

31 augustus 2019, 13:50

De naam van Lars Veldwijk wordt al enige tijd fluisterend in verband gebracht met Feyenoord. De spits is ontevreden door zijn rol bij stadgenoot Sparta Rotterdam en zou bij Feyenoord als extra spits een breekijzer kunnen zijn. Sparta-trainer Henk Fraser twijfelt of de aanvaller het niveau aan zou kunnen.

Dat geeft de coach aan bij RTV Rijnmond. "Het spelen bij een club als Feyenoord dat vraagt wel om andere zaken", weet Fraser, die zelf ook bij Feyenoord speelde. "Bij Feyenoord weet je, bij elke elke wedstrijd moet je top zijn. Je krijgt altijd 120 procent weerstand. Iedereen wil tegen je spelen. Dat vraagt om een bepaalde mindset."

"Daarmee zeg ik niet per se dat Lars dat niet zou kunnen", vult Fraser aan. "Maar ik heb er wel mijn twijfels over. Ik dacht het ook van Kramer: ze hebben allebei kwaliteiten. Het zijn goede spitsen. Maar bij Feyenoord spelen vraagt om iets anders. Daar haal ik ze niet mee naar beneden." Eerder dit seizoen scoorde Veldwijk namens Sparta tegen Feyenoord in De Kuip. De aanvaller staat al op drie treffers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen