Jansen baalt van remise: "We hebben zoveel kansen gehad"

31 augustus 2019, 21:24

Johnny Jansen vindt dat sc Heerenveen zichzelf zaterdagavond tekort heeft gedaan tegen Fortuna Sittard. De Friezen waren veel sterker dan de Limburgse tegenstander, maar bleven steken op een 1-1 gelijkspel. "We hebben zoveel kansen gehad en gaven bijna niets weg", baalt Jansen in gesprek met FOX Sports.

Ondanks het gelijkspel heeft Jansen veel dingen gezien die hem bevallen. "We creëerden een wereld aan kansen en daar ben ik heel tevreden over. Ik ben ook tevreden over het verdedigen. Ook het voetbal was vandaag gelukkig weer een stapje beter dan de weken hiervoor, dus het is echt in ontwikkeling. Het team verdiende het om zichzelf te belonen."

Eén van de spelers die het vizier niet helemaal op scherp had, was Jens Odgaard. De Deense spits scoorde vanaf de strafschopstip, maar miste ook een aantal kansen. "Het was niet alleen Jens. Er zijn heel veel mensen die hun kansen hebben gehad. Je gunt het Jens. Hij maakt zijn penalty en ik dacht: dat gaat hem helpen. Maar hij heeft zich te weinig beloond."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen