Keizer raakt na dramatisch slot koppositie met Sporting kwijt

31 augustus 2019, 22:07

Het is Sporting Portugal niet gelukt om zaterdagavond de koppositie in de Portugese competitie te heroveren. De club van trainer Marcel Keizer leidde vlak voor tijd nog met 2-1 tegen Rio Ave, maar in de slotfase ging het helemaal mis voor de Europa League-tegenstander van PSV. Door twee late penalty's won Rio Ave met 2-3.

Sporting kende een dramatisch einde van de wedstrijd en ook de start van het duel met Rio Ave was niet goed. Vroeg in de wedstrijd kregen de bezoekers een strafschop, die benut werd door Filipe Auguste. Het duurde niet lang alvorens de gelijkmaker viel. Bruno Fernandes, die in verband gebracht wordt met een overgang naar Real Madrid, maakte de 1-1. Luiz Phellype zette Sporting na rust op voorsprong.

De buit leek binnen, tot Rio Ave vlak voor tijd zijn tweede strafschop van de wedstrijd kreeg. Die werd benut, waarna Sebastian Coates zijn tweede gele kaart van het duel kreeg en de scheidsrechter weer in het voordeel van Rio Ave naar de penaltystip wees. Ook die strafschop werd verzilverd, waardoor Sporting niet aan kop gaat in Portugal, maar blijft steken op de derde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen