Spoorboekje: Deadline Day, Oranje verzamelt zich in Zeist

2 september 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 2 september.

Nieuws

Deadline Day

Het is een van de drukste dagen van het voetbaljaar waarin talloze miljoenen euro vloeien: Deadline Day. In de regel goed voor veel spetakel: krijgen we in Nederland of überhaupt in Europa nog veel vuurwerk te zien? FCUpdate.nl zit er vandaag de hele dag bovenop en houdt je van de belangrijkste ontwikkelingen in binnen- en buitenland op de hoogte. 

Start interlandperiode

In Europa staan er na drukke Europese weken vrijwel geen noemenswaardige wedstrijden op de rol vandaag, maar dat komt omdat de spelers naar de landenteams afreizen. Ook het Nederlands elftal komt bijeen in Zeist: er is een persconferentie van Koeman, een persmoment en aan het einde van de middag volgt de eerste training richting de EK-kwalificatieduels met Estland en Duitsland. Momenteel is de belangrijkste vraag of Steven Bergwijn aansluit? De PSV'er kwam niet okselfris uit het duel met RKC Waalwijk.

Persconferentie Wiegman

Na de 0-7 zege op Estland gaan de Leeuwinnen op weg naar de wedstrijd in Heerenveen, waar de wedstrijd tegen Turkije wacht. Ook dat mag voor de dames van Sarina Wiegman normaliter geen probleem vormen in Friesland, waar nog enkele honderden kaarten beschikbaar zijn. Raakt het stadion nog uitverkocht?

Specials

ErediVisie

Met de interlandperiode voor de deur is het eerste Eredivisie-blok achter de rug. Op de valreep boekte Feyenoord zijn eerste competitiezege van dit seizoen. De Rotterdammers wonnen bij Willem II, dat de koppositie overdraagt aan Vitesse. Dat en meer komt voorbij in onze wekelijkse ErediVisie.

Voetbal op tv

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

20.30 uur: VfB Stuttgart - VfL Bochum, FOX Sports 4, live verslag van het duel in de 2.Bundesliga

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen