Antwerp-recidivist Lamkel Zé uit de selectie gezet

1 september 2019, 15:50

Het gedrag van Lamkel Zé is niet echt in goede aarde gevallen bij Antwerp FC. De veelbesproken aanvaller scoorde donderdag in de Europa League tegen AZ, vierde dat dusdanig uitgebreid dat hij met zijn tweede gele en dus rode kaart van het veld werd gestuurd. Zaterdag lag hij tijdens de training in de clinch met keeper Sinan Bolat en inmiddels zit hij niet bij de selectie van de Belgische ploeg.

"Om hem tegen zichzelf te beschermen hebben we Lamkel Zé uit de selectie voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem geweerd", licht sportief directeur Sven Jaecques toe tegenover Sporza. "Sinan Bolat zal er ook niet bij zijn, maar hij heeft een lichte blessure en wil geen risico's nemen met het oog op de interlands. Hij is dus niet disciplinair geschorst."

Of de excentrieke aanvaller deze window nog vertrekt bij Antwerp na de inmiddels meerdere incidenten, wil Jaecques zich niet over uitlaten, maar hij sluit het ook niet op voorhand uit. Dieumerci Mbokani - hij pakte eveneens een domme rode kaart tegen AZ - is niet bestraft, terwijl aanwinst Kevin Mirallas mogelijk wel inzetbaar is zondagavond in de Jupiler Pro League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen