Gisteren gemist: zeges PSV en Feyenoord, Bergwijn vraagteken

2 september 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 1 september.

PSV worstelt, komt laat boven en wint weer eens in Waalwijk

RKC Waalwijk leek even op weg om zijn reputatie als PSV-angstgegner opnieuw waar te maken, maar de Eindhovenaren boekten zondagavond hun eerste zege in het Mandemakers Stadion sinds december 2009. PSV werkte een belabberde eerste helft af en Melle Meulensteen zorgde voor een even onverwachte als verdiende voorsprong. Na rust schoot Paul Quasten in eigen doel en zorgden Timo Baumgartl en Kostas Mitroglou ervoor dat PSV alsnog naast Ajax op een gedeelde tweede plek staat, bij het ingaan van de interlandbreak.

Feyenoord knokt zich in Tilburg naar eerste competitiezege

Feyenoord heeft met de nodige moeite de eerste competitiezege van het seizoen binnen weten te halen. Op bezoek bij Willem ll hadden de Rotterdammers het lange tijd lastig, maar een benutte penalty een kwartier voor tijd was voldoende voor de drie punten. Steven Berghuis maakte vanaf elf meter geen fout.

Oranje: De Vrij meldt zich af, Bergwijn twijfelachtig

Stefan de Vrij heeft zich afgemeld voor de interlands van Oranje. De verdediger van Internazionale kampt met een blessure en is niet inzetbaar in de kwalificatieduels met Duitsland en Estland, meldt de KNVB. Bondscoach Ronald Koeman roept geen vervanger op. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/355409/bergwijn-twijfelachtig-voor-kwalificatieduels-oranje/,_blank,Achter de naam van Steven Bergwijn staat een vraagteken].

Dost scoort direct bij eerste minuten voor Frankfurt

Bas Dost is meteen goud waard geweest voor Eintracht Frankfurt. Als invaller maakte de spits tegen Fortuna Düsseldorf zijn eerste minuten en scoorde hij direct. Dost maakte de belangrijke gelijkmaker in het met 2-1 gewonnen duel.

Bale helpt Real Madrid aan punt, maar pakt ook rood

Dankzij Gareth Bale is Real Madrid ontsnapt aan de eerste competitienederlaag. Door twee doelpunten van de Welshman hielden de Madrilenen een punt over hun bezoek aan Villarreal: 2-2. Bale eiste ook nog een negatieve hoofdrol voor zich op door in blessuretijd een rode kaart te pakken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen