Grim stoort zich aan Van Bommel: "Ik vond het veel te ver gaan"

1 september 2019, 23:58   Bijgewerkt: 2 september 2019, 00:01

Fred Grim heeft zich gestoord aan collega Mark van Bommel. De trainer van RKC Waalwijk vindt het gedrag van de PSV-coach onnodig. "Er gebeuren dingen langs de zijlijn waarvan ik vind dat je dat niet hoeft te doen als je bij een topclub zit", aldus Grim.

De keuzeheer doelt daarmee op een moment dat Van Bommel vraagt om een rode kaart voor een handsbal van RKC. "Ik vond het op dat moment veel te ver gaan", zegt Grim tegen FOX Sports. "Maar laat ik naar mezelf kijken. Ik denk dat ik dat nooit zou doen bij een topclub, ik doe het niet eens bij deze club. Het is iets wat mij steekt, maar oké..."

Grim ontving voor het spel van RKC - vooral in de eerste helft - wederom de complimenten, maar de promovendus stond opnieuw met lege handen. "De eerste helft hebben we goed voetbal gespeeld, we zijn totaal niet in de problemen geweest. Op een aantal momenten na, maar dat was meer omdat we zelf naïef waren. Dat kwam niet door het spel van PSV. We maakten een goede goal. Je weet dat je in de tweede helft wordt teruggedrongen. In de counter hadden we de tweede goal moeten maken, maar dat lieten we na."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen