Napoli haalt Llorente gratis op als collega voor Lozano

2 september 2019, 09:26

Napoli heeft in navolging van Hirving Lozano nog een aanvallende versterking gepresenteerd: Fernando Llorente tekent bij de club uit Napels. Het contract van de ervaren aanvaller bij Tottenham Hotspur was afgelopen, waardoor hij transfervrij was. Voor hoelang hij tekent, is niet bekend gemaakt, maar naar verluidt is het voor twee seizoenen.

Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële kanalen. Vorige week werd recordaankoop Lozano al gepresenteerd als aanvallende versterking en ook de naam van Mauro Icardi viel in Napels. De aanvaller van Internazionale lijkt gezien deze overgang niet meer te komen. Lozano en Llorente zijn aanvallend gezien de belangrijke versterkingen van deze zomer voor Carlos Ancelotti.

Llorente (34) was eerder werkzaam bij Tottenham, Swansea City, Sevilla, Juventus en Athletic Bilbao. Ook speelde de sterke spits 24 interlands voor Spanje, waarin hij zevenmaal scoorde. Afgelopen weekend debuteerde Lozano met een doelpunt tegen Juventus: Llorente zal voor zijn eerste minuten in elk geval de interlandweek even moeten afwachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen