Jonker huurt oude bekende McGuane één seizoen van Barcelona

2 september 2019, 13:53

Telstar heeft zich voor komend seizoen versterkt met Marcus McGuane. De middenvelder wordt voor één jaar gehuurd van FC Barcelona en is een oude bekende van trainer Andries Jonker, die hem nog kent van zijn tijd bij Arsenal. "Hij is een middenvelder met een enorm talent, droeg de aanvoerdersband bij verschillende elftallen en maakte reeds zijn debuut in het eerste van Arsenal, maar ook van FC Barcelona."

Dat laat de coach weten op de clubsite. Namens Arsenal speelde hij tweemaal kort in de hoofdmacht in de Europa League, terwijl zijn debuut voor Barcelona nooit officieel was. "Hij is op zijn leeftijd echter enorm belangrijk om minuten te maken, wedstrijden te spelen met veel weerstand om zodoende beter te worden. Dat kan hij hier gaan doen in Velsen-Zuid. Marcus heeft een enorme drive en staat te popelen om bij ons te komen spelen. Ik ben erg blij met zijn komst", laat Jonker weten.

In 2018 stapte hij over van Arsenal naar FC Barcelona, voor wie hij in de officieuze Catalaanse Supercup inviel voor Aleix Vidal. Sindsdien maakt hij zijn minuten vooral in het tweede elftal van FC Barcelona, maar komend seizoen dus in de Eerste Divisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen