Droomstart Dost bij Eintracht: "Maar ik ben nog niet tevreden"

2 september 2019, 15:21

Bas Dost gaf zondag bij zijn debuut voor Eintracht Frankfurt direct zijn visitekaartje af. De van Sporting Portugal overgekomen spits kwam tegen Fortuna Düsseldorf halverwege de wedstrijd binnen de lijnen en had slechts elf minuten nodig om zijn eerste doelpunt voor Die Adlerträger te maken. Dost was verantwoordelijk voor de gelijkmaker en door een late goal van Goncalo Pacienca won Eintracht uiteindelijk met 2-1.

"Het is natuurlijk mooi dat ik meteen heb gescoord en we de wedstrijd hebben doen kantelen, maar ik ben nog niet tevreden met mijn prestaties", blijft Dost kritisch via de clubkanalen. "Ik moet nog veel trainen om terug te keren op topniveau. De Bundesliga is heel anders dan de Portugese competitie. Zelfs tijdens de trainingen is de intensiteit hoger. Ik ben hier goed ontvangen en voel me sinds dag één op mijn gemak, dat heeft me enorm geholpen."

Dost krijgt vrijdag mogelijk meer speeltijd als Eintracht oefent tegen Chemie Leipzig. Over twee weken hervat de Duitse club de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Augsburg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen