Concurrentie voor Kluivert: Mkhitaryan van Arsenal naar Roma

2 september 2019, 19:41

Justin Kluivert was verheugd dat hij zich maandag bij het Nederlands elftal mocht melden, maar heeft ook slecht nieuws gekregen. De Nederlander zal na de interlandperiode namelijk moeten concurreren met Henrikh Mkhitaryan, die gehuurd wordt van Arsenal.

De Armeniër speelde sinds januari 2018 voor Arsenal, dat hem destijds betrok in de deal van Alexis Sánchez naar Manchester United. In zijn eerste wedstrijd voor Arsenal leverde Mkhitaryan direct een hattrick aan assists af tegen Everton (5-1), maar daarna werd het minder. Hij speelde in totaal 59 wedstrijden voor Arsenal, waarin hij 9 keer scoorde. De buitenspeler is de volgende die mag vertrekken bij de Engelse topclub, die in het weekend ook Nacho Monreal (Real Sociedad) en Mohamed Elneny (Besiktas) uitzwaaiden.

Ook Kalinic naar Roma

Mkhitaryan is niet de enige die maandag getekend heeft bij AS Roma, ook Nikola Kalinic heeft zijn entree gemaakt. De 31-jarige aanvaller wordt met optie tot koop gehuurd van Atlético Madrid. Kalinic speelde sinds de zomer van vorig jaar voor de Spaanse club na een eerdere periode bij AC Milan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen