Löw kijkt uit naar duel met Oranje: "Kunnen een grote stap zetten"

3 september 2019, 13:05

Joachim Löw realiseert zich dat Die Mannschaft de komende interlandperiode een enorme stap richting het EK van 2020 kan zetten. Duitsland neemt het eerst op tegen Nederland en daarna tegen Noord-Ierland, de twee grootste concurrenten van de Duitsers. Vrijdag wacht het thuisduel met Oranje.

Met negen punten uit drie wedstrijden staat Duitsland er goed voor in Groep C. Noord-Ierland is echter de koploper met twaalf punten uit vier duels. "We nemen het nu op tegen de twee sterkste landen in de groep", stelt Löw in Duitse media. "Noord-Ierland staat zonder puntenverlies bovenaan. Nederland heeft ook een sterk team. Als we beide wedstrijden winnen, dan zetten we een heel grote stap richting het EK."

Duitsland won het eerste duel met Oranje in de Johan Cruijff ArenA (2-3). Daarna boekten de Duitsers zeges op Wit-Rusland (0-2) en Estland (8-0). Oranje veroverde nog maar drie punten, maar heeft wel twee duels minder gespeeld dan Noord-Ierland, dat tot nu toe alleen nog maar Estland en Wit-Rusland twee keer trof.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen