Torino meldde zich op Deadline Day nog voor Idrissi

3 september 2019, 16:54   Bijgewerkt: 3 september 2019, 17:11

Max Huiberts bevestigt daags na het verstrijken van de transferdeadline dat een club zich op Deadline Day heeft gemeld voor Oussama Idrissi. De 23-jarige aanvaller werd in Italiaanse media gelinkt met een overgang naar Torino. Hoewel de technisch directeur van AZ de naam van de club niet noemt, bevestigt hij dat de Turijnse club de geïnteresseerde partij was.

"Het klopt dat er een club is geweest die zich op de laatste dag heeft gemeld (voor Idrissi, red.)", reageert Huiberts tegenover AZ TV. "Dat is de club die ook wel bekend is. Dat heeft heel even gespeeld, maar heeft geen opvolging gekregen. Het was vrij snel duidelijk dat het 'm niet zou gaan worden."

Idrissi liet Huiberts 's ochtends weten dat hij de beslissing had genomen om bij AZ te blijven. "Dat is goed om te horen. Ik denk dat hij heel belangrijk is voor ons. Hij is heel goed begonnen aan dit seizoen, dus we kunnen hem goed gebruiken. Als hij zo doorgaat, zal die mooie stap vroeg of laat wel komen."

Idrissi maakte maandag niet de overstap naar Torino, maar de Italiaanse club trok met Simone Verdi (Napoli) alsnog zijn gewenste aanvaller aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen