Gisteren gemist: Feyenoord wilde Guidetti, CL-selectie van Ajax

5 september 2019, 00:30   Bijgewerkt: 4 september 2019, 23:39

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 4 september.

'Feyenoord heeft last minute geprobeerd Guidetti terug te halen'

Feyenoord heeft op de slotdag van de zomerse transferperiode nog geprobeerd een spits vast te leggen. In het FOX Sports-programma Voetbalpraat vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam dat de Rotterdammers bezig zijn geweest met de terugkeer van John Guidetti. De Zweedse spits zit op een zijspoor bij Deportivo Alavés.

Ajax schrijft 38 spelers in voor groepsfase Champions League

Ajax heeft 38 spelers ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League. De Europese voetbalbond (UEFA) heeft via de officiële kanalen de ingeschreven selectie van de Amsterdammers gepubliceerd. De lijst kent weinig verrassingen. Veel jeugdspelers maken deel uit van de selectie.

Roda en Van der Luer treffen regeling en nemen afscheid

Roda JC en Eric van der Luer gaan uit elkaar. De Limburgers melden woensdagavond via de officiële kanalen dat de partijen een akkoord hebben bereikt over een vertrekregeling. Over de gemaakte afspraken doet de club geen uitspraken.

Reus kijkt uit naar 'geweldige' ontmoeting met Oranje

Marco Reus kan bijna niet wachten op de ontmoeting tussen Duitsland en Nederland. De landen nemen het vrijdagavond in Hamburg voor de vierde keer binnen een jaar tijd tegen elkaar op. De laatste ontmoeting in Amsterdam werd gewonnen door Die Mannschaft.

Koeman jr. breekt Guinness World Record van Sergio Romero

Ronald Koeman jr. heeft woensdag een Guinness World Record gevestigd. De zoon van de bondscoach van het Nederlands elftal brak het record van de zogeheten Halfline-Challenge, dat op naam stond van Manchester United-doelman Sergio Romero. Ook Hobie Verhulst en Nicolas Abdat (Go Ahead Eagles) vestigden een wereldrecord.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen