Koeman start kwalificatie met zege, ophef over actie Nakajima

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 september 2019 – Niet alleen in Europa zijn de WK-kwalificatiewedstrijden weer begonnen, ook in de andere continenten stonden er donderdag de nodige duels op het programma. Erwin Koeman en Qatar begonnen met een zege aan hun kwalificatiereeks, terwijl Japan in een oefenduel won van Paraguay. Hervé Renard debuteerde bij Saoedi-Arabië in een oefenduel met een 1-1 gelijkspel tegen Mali.

Koeman start kwalificatie met zege, ophef over actie Nakajima

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

India - Oman 1-2 (kwalificatie)
Erwin Koeman is de WK-kwalificatiereeks op de valreep goed begonnen. In Groep E leek hij tachtig minuten lang af te stevenen op een verlies op bezoek bij India, maar een dubbelslag van Rabia Alawi Al Mandhar in de laatste tien minuten zorgde toch nog voor de cruciale driepunter.

Qatar - Afghanistan 6-0 (kwalificatie)
Omdat deze kwalificatiereeks ook geldt voor de Azië Cup 2023 doet WK-organisator Qatar gewoon mee aan de kwalificatie. Die is Qatar in dezelfde Groep E met een 6-0 zege op Afghanistan in elk geval uitstekend begonnen. FC Lienden-aanvoerder Milad Intezar en Farshad Noor (voormalig SC Cambuur) deden negentig minuten mee, Omran Haydary (voormalig FC Emmen) werd voortijdig gewisseld bij de bezoekers. 

Japan - Paraguay 2-0 (vriendschappelijk)
Met PSV'er Ritsu Doan in de basis en Ko Itakura (FC Groningen) als invaller binnen de lijnen ging het na de wedstrijd maar weinig over de 2-0 zege in de oefenwedstrijd. Takumi Minamino en Yuya Osako maakten binnen een half uur de twee doelpunten, maar nagepraat werd er over de actie van Shoya Nakajima. Hij ging hooghoudend de middellijn over en dat viel bij Paraguay niet in goede aarde ontvangen. Antonio Sanabria kwam weg met een gele kaart toen hij even liet weten hoe hij over diens actie dacht

Overige uitslagen:
Saoedi-Arabië - Mali 1-1 (vriendschappelijk)
Indonesië - Maleisië 2-3 (WK-kwalificatie)
Filippijnen - Syrië 2-5 (WK-kwalificatie)
Seychellen - Rwanda 0-3 (WK-kwalificatie Afrika)

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd