Scorende debutant Malen kan heldenrol amper geloven

7 september 2019, 00:03   Bijgewerkt: 7 september 2019, 10:05

Donyell Malen kan na de wedstrijd tegen Duitsland (2-4) amper geloven wat voor debuut hij vrijdagavond voor het Nederlands elftal heeft gemaakt. De spits van PSV vertolkte als invaller een hoofdrol in de slotfase door de belangrijke 2-3 voor zijn rekening te nemen. "Dit is een droom van elke jonge jongen", glimlachte hij na zijn debuut. 

Voor de camera van FOX Sports kon Malen zijn gevoel nog niet helemaal omschrijven."Ik ben een beetje sprakeloos en moet nog een beetje bijkomen", zei de PSV'er. "Ik ben trots en blij met de overwinning en dat ik heb gescoord bij mijn debuut."

Malen kreeg van bondscoach Ronad Koeman de opdracht om voor diepte te zorgen en zag tien minuten voor tijd zijn kans om een hoofdrol te vertolken. "Eerst dacht ik dat Wijnaldum mij niet zag, maar hij gaf hem perfect af en ik kon hem zo binnentikken", zei Malen bescheiden over zijn treffer. "Ik heb wel een kleine speech gegeven in de kleedkamer. Ik heb iedereen bedankt hoe ze mij hebben opgevangen. Gini heb ik speciaal bedankt voor zijn assist", zei de vrolijke debutant. 

Lees ook: Malen in rijtje met Wijnaldum en Babel bij droomdebuut

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen