IJzersterke invalbeurt Mendes Moreira niet beloond

7 september 2019, 23:02   Bijgewerkt: 7 september 2019, 23:08

Go Ahead Eagles en Excelsior hebben zaterdagavond gelijkgespeeld in De Adelaarshorst. Ahmad Mendes Moreira leek met twee doelpunten de matchwinnaar te worden, maar door een fout van teamgenoot Robin van der Meer kwam de thuisploeg laat langszij. Het treffen in Deventer eindigde in 2-2.

In een levendige eerste helft nam Go Ahead Eagles na twintig minuten de leiding. Uit een counter sloeg de thuisploeg toe. Elmo Lieftink was het eindstation van de tegenaanval en de middenvelder ramde de bal binnen. Excelsior was aan het einde van het eerste bedrijf dicht bij de gelijkmaker, maar een schot van Rai Vloet werd gekeerd door Hobie Verhulst. Kort daarna klonk het rustsignaal van scheidsrechter Björn Kuipers, die in De Adelaarshorst zijn rentree maakte.

Ricardo Moniz besloot na één helft Elias Mar Omarsson naar de kant te halen en Ahmad Mendes Moreira in te brengen. Dat bleek een gouden greep te zijn, want de invaller tekende direct na rust voor de gelijkmaker en zorgde er tien minuten later voor dat Excelsior de leiding nam. Mendes Moreira leek de matchwinnaar te worden, tot vlak voor tijd Excelsior-verdeiger Robin van der Meer de bal verkeerd inschatte en voor de voeten kopte van Alexander Bannink, die de 2-2 maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen