Gisteren gemist: Portugal en Frankrijk winnen, Turkije ontsnapt

8 september 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 7 september.

Portugal doet uitstekende zaken met overwinning op Servië

Portugal heeft zaterdagavond goede zaken gedaan in de kwalificatiereeks voor het EK van volgend jaar. In Belgrado won de ploeg van bondscoach Fernando Santos met 2-4 van Servië. De Portugezen stijgen door de overwinning naar de tweede plaats in hun kwalificatiegroep, wat aan het einde van de rit voldoende is voor een ticket voor het Europese toernooi.

Frankrijk wint van Albanië, Turkije voorkomt blamage

Frankrijk heeft zaterdagavond een simpele zege geboekt op Albanië. De Fransen waren op eigen terrein veel te sterk voor de Albanezen en wonnen met 4-1. Turkije stevende tegen Andorra af op puntenverlies, maar ontsnapte door een laat doelpunt: 1-0.

Engeland blijft dankzij Kane en Sterling foutloos in EK-kwalificatie

Engeland heeft zaterdagavond een simpele overwinning geboekt op Bulgarije. De Engelsen wonnen op Wembley met 4-0 van de Bulgaren en gaan weer aan kop in hun EK-kwalificatiegroep. Harry Kane en Raheem Sterling verzorgden de doelpunten in Londen. Oekraïne en IJsland deden eveneens goede zaken door respectievelijk Litouwen en Moldavië te verslaan.

Volkslied-blunder zorgt voor verlate aftrap in Parijs

Een opmerkelijk moment voorafgaand aan de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Frankrijk en Albanië. Op het moment dat het Albanese volkslied had moeten klinken in het Stade de France, schalde het volkslied van Andorra door het stadion in Parijs. De blunder zorgde voor verbaasde gezichten bij de spelers van Albanië.

IJzersterke invalbeurt Mendes Moreira niet beloond

Go Ahead Eagles en Excelsior hebben zaterdagavond gelijkgespeeld in De Adelaarshorst. Ahmad Mendes Moreira leek met twee doelpunten de matchwinnaar te worden, maar door een fout van teamgenoot Robin van der Meer kwam de thuisploeg laat langszij. Het treffen in Deventer eindigde in 2-2.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen