Cambuur-trainer De Jong blij met compliment van collega Jonker

8 september 2019, 13:52   Bijgewerkt: 8 september 2019, 15:39

SC Cambuur-trainer Henk de Jong kreeg na de 0-2 zege van zijn ploeg in Velsen de complimenten van Telstar-coach Andries Jonker. De oefenmeester van de Leeuwarders was blij met de mooie woorden van zijn collega. "Andries is een toptrainer en die herkent het ook, dat vind ik mooi."

Dat zei hij tegenover FOX Sports na de overwinning. "Andries heeft op een ander niveau gewerkt en hij herkent wat wij doen. Leuk dat hij dat zegt", zei De Jong over het compliment van Jonker, die zei dat Cambuur over het hele veld druk gaf. "Wij proberen iets te creëren wat ook leuk is om te doen. Als we ze niet opjagen en we laten ze voetballen, dan krijg je met hun systeem hele gekke keuzes en dan loop je je de pleuris. Nu veroverden we de bal relatief snel."

Anderzijds had De Jong ook mooie woorden over voor het Telstar van Jonker. "Wij moeten aan de bal wel beter, daar zijn winstpunten te behalen. Maar dat is niet erg, we hebben gewonnen van een uitstekende ploeg. Telstar voetbalt en dat vind ik echt leuk om naar te kijken", aldus De Jong. "Mijn zus is supporter en komt hier graag kijken. Ik snap wel waarom." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen