FC Barcelona ziet Umtiti en Semedo geblesseerd uitvallen

8 september 2019, 14:41

Samuel Umtiti heeft de nationale ploeg van Frankrijk moeten verlaten. De verdediger viel tijdens de training uit met een blessure aan zijn rechtervoet en moet daarom de ontmoeting met Andorra in de EK-kwalificatie missen. De centrale verdediger van FC Barcelona kreeg een uitnodiging omdat Aymeric Laporte (Manchester City) zich eerder al geblesseerd moest afmelden. De Catalanen kregen ook slecht nieuws over Nelson Semedo

Vooralsnog is er geen vervanger opgeroepen bij de nationale ploeg van Frankrijk, dat zaterdagavond met 4-1 van Albanië won. Umtiti kwam tijdens het EK-kwalificatieduel overigens niet in actie: met Kurt Zouma heeft Didier Deschamps nog een centrale verdediger in zijn selectie, waardoor een vervanger overbodig lijkt. 

Lees ook: Manchester City-verdediger Laporte voorlopig aan de kant

Waar Umtiti tijdens de training geblesseerd raakte, ging het voor FC Barcelona's rechtsback Nelson Semedo tegen Servië fout zaterdagavond: hij viel na ruim een uur spelen uit met op het oog een vervelende enkelblessure. Na een harde tackle van Aleksander Kolarov ging de back per brancard van het veld af: de ernst van zijn blessure is nog niet gecommuniceerd door de Portugese media. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen