Ter Stegen is reserverol bij Duitsland zat: "Het maakt me gek"

8 september 2019, 17:27

Het is wat onrustig in het kamp van Duitsland. De ploeg verloor vrijdag met 2-4 van Nederland en dat heeft voor de nodige ophef gezorgd in eigen land. Marc-André ter Stegen heeft bovendien wat olie op het vuur gegooid door zich teleurgesteld uit te spreken over zijn reserverol.

Ter Stegen is uitstekend bezig bij FC Barcelona en werd onlangs genomineerd voor de prijs voor de beste keeper ter wereld van de FIFA. Manuel Neuer stond niet bij drie kanshebbers, maar is nog altijd eerste doelman bij Duitsland. Dat knaagt bij Ter Stegen. "Mijn grote doel is om eerste keeper van Duitsland te zijn", zegt hij tegen T-online. "Geduld hoort bij de carrière van elke voetballer."

Toch begint dat enigszins op te raken bij de goalie, nu hij op 27-jarige leeftijd nog altijd geen eerste keus is. "Het maakt me gek", zegt de doelman eerlijk. "Je doet je best, maar je bent niet waar te je wilt zijn."

Duitsland speelt maandag in de EK-kwalificatie tegen koploper Noord-Ierland. Ilkay Gündogan kan in die wedstrijd geen rol van betekenis spelen, hij is door ziekte afwezig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen