Noord-Ieren gaven voorkeur aan Duitse zege op Nederlands elftal

9 september 2019, 10:43

Noord-Ierland had liever dat gehad dat Duitsland van Nederland won. Bondscoach Michael O'Neill beseft dat de Duitsers nu getergd naar Belfast komen. "Zij zijn teleurgesteld, we weten dat er een reactie komt en daar moeten we ons op voorbereiden", aldus de keuzeheer.

Duitsland is na het teleurstellende WK in Rusland nog altijd zoekende, weet O'Neill. "De ploeg kent veel veranderingen. Deze selectie heeft niet de ervaring die er eerder rondliep, met name achterin niet", zegt hij op de persconferentie. "Als je daar naar kijkt en naar het spel van Nederland, zie ik mogelijkheden voor ons. Maar Duitsland blijft een geweldige ploeg, dit is voor ons een ultieme test."

Die Mannschaft speelt met het mes op de keel in plaats van de Oranje dat doet tegen Estland. O'Neil had het liever andersom gezien. "De groep ligt helemaal open. We treffen Duitsland en Nederland nog twee keer. Mogelijk hebben we zes punten uit vier wedstrijden nodig. De beste mogelijkheid is om die zes punten voor eigen publiek te pakken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen