Stegeman moet zich verantwoorden tegenover 350 sponsoren

9 september 2019, 19:03

John Stegeman staat een lastige sponsorbijeenkomst te wachten. De trainer van PEC Zwolle moet zich maandagavond ten overstaan van 350 sponsoren verantwoorden voor het feit dat hij donderdag met te veel drank op tegen een lantaarnpaal is gereden. Stegeman had bijna drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had zitten.

Voorzitter Adriaan Visser laat aan RTV Oost weten dat Stegeman inmiddels het voltallige personeel én de spelersgroep zijn excuses heeft aangeboden. Daarmee is de kous nog niet af, want de trainer moet ook tegenover alle sponsoren zijn spijt betuigen. "We hebben tegen hem gezegd: John, we vinden ook dat je daar vanavond moet zijn en dat je aan de 350 sponsoren gaat uitleggen hoe je jezelf en je club in zo'n ingewikkeld parket hebt gebracht. Dat wilde hij, maar we vonden ook dat hij dat moest doen."

Visser realiseert zich dat de spijtbetuiging van Stegeman de avond flink gaat beïnvloeden. "Maar ik denk wel dat het heel belangrijk is dat we het op die manier doen. Dat je toch de moed kunt opbrengen in deze diepe dalen om met je achterban te blijven communiceren. Dat is wat mij betreft een basisvoorwaarde."

Lees ook: Stegeman ramt lantaarnpaal met slok op

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen