Geen fans welkom bij AZ's uitduel met Partizan Belgrado

10 september 2019, 14:02

AZ mag in de eerste wedstrijd tegen Partizan Belgrado voor de Europa League geen fans meenemen naar Servië. De UEFA straft de Servische topclub na ongeregeldheden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Yeni Malatyaspor in de voorrondes van de Europa League en de Alkmaarders worden daar ook de dupe van. 

Partizan Belgrado kreeg in eerste instantie een straf opgelegd waarbij het bij twee Europese duels geen publiek mocht toelaten. Het stadion van Partizan bleef tegen Molde FK al leeg, waarna de club alsnog in beroep ging tegen de straf. Hierdoor bleef de kans bestaan dat de AZ-fans alsnog welkom waren. Dinsdagmiddag heeft de UEFA echter besloten om niet op de straf terug te komen, zodoende is er ook bij de wedstrijd tegen AZ geen publiek aanwezig.

Tegen Molde FK waren kinderen tot veertien jaar van voetbalscholen wel welkom bij de wedstrijd, waardoor het stadion niet geheel leeg bleef. De UEFA heeft ook voor de wedstrijd tegen AZ bepaald dat deze kinderen welkom zijn. De wedstrijd tussen Partizan Belgrado en AZ wordt op donderdag 19 september gespeeld, dit is de eerste wedstrijd in het Europa League-seizoen voor AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen