'Van de Beek richt zich op PSV-uit, blessure Mazraoui valt mee'

10 september 2019, 16:17

Ajax wil Donny van de Beek klaarstomen voor de topper tegen PSV. Beide ploegen staan volgende week zondag (22 september) tegenover elkaar in Eindhoven. Daarnaast vallen de blessures van Noussair Mazraoui en Dusan Tadic mee.

Van de Beek is herstellende van een hamstringblessure. De kwetsuur kostte hem de return tegen APOEL Nicosia en het competitieduel met Sparta. Volgens De Telegraaf is het de bedoeling dat de middenvelder zaterdag tegen sc Heerenveen een paar minuten maakt en in de Champions League tegen Lille weer een paar meer. Uiteindelijk moet Van de Beek tegen PSV terugkeren in de basis.

De ochtendkrant meldt ook dat de blessure van Mazraoui waarschijnlijk meevalt. De rechtsback raakte geblesseerde tijdens de interland van Jong Marokko tegen Jong Mali. Dinsdagmiddag liet de Ajacied een scan maken van zijn knie.

Ook Tadic komt niet helemaal okselfris uit de interlandperiode. Hij laat dinsdag de EK-kwalificatiewedstrijd van Servië tegen Luxemburg schieten. Dit is vooral uit voorzorg. Tadic kampt met een overbelaste spier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen