Fraser: "Veldwijk dichter bij basisplaats dan een tijdje gelden"

11 september 2019, 14:58   Bijgewerkt: 11 september 2019, 15:37

Lars Veldwijk leek lang op weg naar de uitgang bij Sparta Rotterdam, maar tot een transfer kwam het niet voor de sterke aanvaller. Volgens trainer Henk Fraser is zijn motivatie echter niet minder dan voor het einde van de transferwindow en zit hij zelfs dicht tegen een basisplaats aan bij De Kasteelheren. "Hij zit dichter tegen een basisplaats aan zit dan een tijdje geleden."

Dat vertelt de coach tegenover het Algemeen Dagblad. Veldwijk scoorde driemaal in de vijf duels die hij speelde, maar daarin maakte hij 'slechts' 85 minuten. Na zijn laatste doelpunt tegen ADO Den Haag besloot hij om niet te juichen en het was een publiek geheim dat hij graag weg wilde. "Een basisplaats dwing je niet af met één goede invalbeurt. Zoals één slecht optreden ook niet meteen een reservebeurt betekent", aldus de coach, die wel aangeeft dat de spits goed bezig is, maar nóg beter kan.

Lees ook: 'Veldwijk vertrekt alleen nog voor absolute hoofdprijs bij Sparta'

"Lars kan ook nog veel meer dan hij tot nu toe heeft laten zien. De wapens die hij in zich heeft, heeft hij lang nog niet allemaal laten zien", vindt Fraser echter ook. "Als ik zie hoe goed hij de laatste tijd bezig is op de training en als invaller in de wedstrijden, heb ik echt het gevoel dat het kwartje is gevallen bij hem. Lars straalt ongelooflijk veel enthousiasme en scherpte uit. Zag je vandaag ook weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen