Achahbar blij met kans bij Dordrecht: "Plezier teruggevonden"

11 september 2019, 17:15

De carrière van Anass Achahbar begon stormachtig, maar al snel raakte de aanvaller de draad kwijt. De oud-speler van Feyenoord stelde bij zowel PEC Zwolle als NEC teleur en wil zich bij FC Dordrecht revancheren. De 25-jarige aanvaller voelt zich uitstekend bij zijn nieuwe club.

Achahbar zette vrijdag zijn krabbel onder een contract bij Dordrecht, na drie weken te hebben meegetraind. Het heilige vuur brandt weer bij hem. "Ik heb het plezier teruggevonden. De mensen hier zijn lief, netjes en eerlijk", vertelt hij aan RTV Rijnmond. Achahbar wil terug naar waar het allemaal om draait. "Als je het plezier verliest, kom je voetballend ook niet uit de voeten."

De aanvaller, die ook nog enige tijd in Duitsland speelde, behoort bij Dordrecht tot de oudere spelers. "Dat is eigenlijk ongelofelijk", weet hij. "Dat betekent een andere rol voor mij, een andere ervaring. Dat vind ik ook leuk. Er zit genoeg potentie in deze groep." De Schapenkoppen zijn met twee punten uit vijf duels slecht begonnen aan het nieuwe seizoen en kunnen de goals van de spits dus goed gebruiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen