Domper voor Ajax: slechts 833 fans mee naar Chelsea-uit

11 september 2019, 17:23

Slecht nieuws voor Ajax. De Amsterdammers hebben van Chelsea te horen gekregen dat er slechts 833 kaarten beschikbaar worden gesteld voor uitfans bij het Champions League-duel in Londen. Chelsea en Ajax staan op 5 november tegenover elkaar in de Engelse hoofdstad.

Ajax bevestigt dat nieuws via de eigen kanalen. 'De reden voor dit besluit is volgens de autoriteiten ongeregeldheden met Ajax-supporters in Europa in het algemeen en in Groot-Brittannië in het bijzonder', schrijven de Amsterdammers. Dat is opmerkelijk te noemen, aangezien Tottenham Hotspur-uit afgelopen seizoen in de halve finale nog prima verliep.

Eind vorige week kreeg Ajax het nieuws te horen. 'Afgelopen maandag was een afvaardiging van Ajax op eigen verzoek aanwezig bij een ingelast overleg in Londen over de organisatie van de betreffende wedstrijd. Vandaag is besloten dat het onderste gedeelte van het uitvak van Stamford Bridge beschikbaar wordt gesteld aan Ajax. Hetgeen inhoudt dat helaas slechts 833 Ajacieden de wedstrijd bij kunnen wonen.' Het stadion van Chelsea heeft een capaciteit van 42.055 plaatsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen