Veel vertrouwen in Achahbar: "Kan naar internationale top"

11 september 2019, 19:00

Anass Achahbar voelt zich na enkele moeizame seizoenen als een vis in het water bij FC Dordrecht, waar hij dinsdag voor één jaar heeft getekend. De 25-jarige aanvaller wil in de Eerste Divisie laten zien wat hij in zin mars heeft. Trainer Claudio Braga heeft hoge verwachtingen.

Achahbar trainde al drie weken mee bij Dordrecht en gaat nu dus definitief bij die club aan de slag. Trainer Braga is blij dat hij de beschikking krijgt over de aanvaller. "Ik ben ervan overtuigd dat als het eenmaal loopt, je niet verbaasd moet kijken als hij in de internationale top terecht komt als het niet in de nationale top is", zegt Braga tegen FOX Sports.

De hoofdtrainer van de ploeg die voorlaatste staat is blij dat Dordrecht de oud-spits van Feyenoord heeft kunnen binden. "Anass is voor ons een kans die we gelukkig hebben gepakt. Hij heeft ervoor gekozen om voor ons te spelen. Daar zijn we blij mee. Wij zijn ons ervan bewust in wat voor fase hij in zijn carrière zit. Hij moet stappen in zijn fysiek en fitheid, maar daar staat tegenover dat hij veel technische kwaliteiten heeft. Ik denk dat hij voor ons een meerwaarde kan gaan worden."

Lees ook: Achahbar blij met kans bij Dordrecht: "Plezier teruggevonden"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen