Schuurs bewaart geduld: "Ga er vanuit dat ik minuten ga maken"

11 september 2019, 19:45

Ondanks een goede voorbereiding is Perr Schuurs er niet in geslaagd om een vaste basisplaats te bemachtigen bij Ajax. De verdediger stond tijdens twee van de vier duels in de basis en speelde tevens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Het talent wil snel meer minuten maken.

Schuurs weet dat Ajax volgende week dinsdag tegen Lille aan het Champions League-avontuur begint. "Er komen veel wedstrijden aan en we hebben iedereen nodig. Het is mijn doel minuten te gaan maken en daar ga ik dus ook vanuit. Als de trainer me nodig heeft, zal ik er staan", verzekert hij tegenover Ajax1.

Dinsdag maakte Schuurs negentig minuten bij Jong Oranje, dat na een achterstand met 5-1 won van Jong Cyprus. "We begonnen eigenlijk vrij sterk, maar de restverdediging stond in dit geval niet goed. Ik bleef wel alle vertrouwen hebben in een goede afloop. Zij zakten steeds verder terug en wij konden snel op voorsprong komen", blikt Schuurs terug. Jong Oranje stond bij rust met 3-1 voor en moest toen lang wachten om meer goals. "Het is lastig iets te creëren als zij met elf man rond de zestien staan. Desondanks vind ik dat wij het heel goed hebben gedaan en uiteindelijk veel goals hebben gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen