Ancelotti schrikt van kleedkamers Napoli: "Ik ben sprakeloos"

11 september 2019, 20:38

De gemeente Napels heeft woensdag hevige kritiek ontvangen van Carlo Ancelotti. De trainer van Napoli is witheet over de verbouwingen die deze zomer hebben plaatsgevonden in het Stadion San Paolo en vindt dat de gemeente niet goed gehandeld heeft.

Het stadion van de Italiaanse topclub onderging in de zomer de nodige verbouwingen omdat er een atletiekwedstrijd werd gehouden. Daar stemde Napoli mee in, op voorwaarde dat het stadion bij de verbouwing ook een impuls zou krijgen. Om dat te bewerkstelligen, speelde Napoli eerst twee keer uit in dit Serie A-seizoen.

Trainer Ancelotti is niet te spreken over het resultaat, zo geeft hij aan in een statement op de clubwebsite. "Ik heb de kleedkamers bekeken en ik ben sprakeloos", zegt de coach. "Ik heb ingestemd met het verzoek om dit seizoen eerst twee keer uit te spelen, zodat alles afgemaakt kon worden. Je kunt een huis bouwen in twee maanden, maar het is de gemeente niet gelukt om de kleedkamers op te knappen in twee maanden. Dit is zeer onprofessioneel. Voor mij betekent dit een gebrek aan respect voor het team, de club en de stad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen