'PSV'er Gutiérrez mogelijk met brace, Jørgensen is weer topfit'

12 september 2019, 07:40

PSV doet er alles aan om Érick Gutierrez zo snel mogelijk weer wedstrijdfit te krijgen. De Mexicaanse middenvelder brak bij de nationale ploeg afgelopen week zijn middenhandsbeentje en ligt daarom even uit de roulatie. De Eindhovenaren hopen dat hij wellicht kan spelen met een brace in de belangrijke week, waarin Vitesse, Sporting Portugal én Ajax wachten. Voor Feyenoord-trainer Jaap Stam kwam goed nieuws.

Dat schrijft De Telegraaf. Of dat komend weekend al is, of toch een week later, is nog onbekend. Datzelfde geldt voor Steven Bergwijn: hij moest Oranje afzeggen vanwege een hamstringblessure en ook zijn inzetbaarheid hangt af van het herstel van de PSV'er. Aanwinst Ritsu Doan, die na zijn transfer linea recta naar Japan vertrok en daar interlands speelde, is gewoon beschikbaar voor zijn debuut komend weekend.

Lees ook: Gutiérrez na succesvolle operatie snel terug naar PSV

Jørgensen topfit

Ook in Rotterdam kwam er donderdagochtend een blessure-update: Nicolai Jørgensen heeft de training volledig hervat en is volgens De Telegraaf topfit om komend weekend al direct in actie te komen. Ook Jens Toornstra staat aan de vooravond van het maken van zijn eerste minuten dit seizoen en is redelijkerwijs hersteld. Of aanwinst Marcos Senesi komend weekend al kan starten in onzeker: de verdediger moest daags na zijn presentatie alweer naar Argentinië, maakte zodoende veel vlieguren en kon nog maar weinig trainen met de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen