Slot weet niet of hij tegen Sparta een beroep kan doen op Boadu

12 september 2019, 23:19

Het is nog onduidelijk of Myron Boadu komend weekend fit genoeg is om in actie te komen bij AZ. Zijn trainer, Arne Slot, laat twee dagen voor het duel met Sparta Rotterdam weten dat de achttienjarige spits een twijfelgeval is. Vanwege een bovenbeenblessure meldde hij zich de afgelopen interlandperiode af bij Jong Oranje.

Boadu is de voorbije dagen bezig geweest met revalideren, zegt Slot tegen AZ TV. Donderdag trainde hij voor het eerst weer met de groep. "We moeten zien hoe dat uitpakt. Dat geldt ook voor Ferdy Druijf en Ron Vlaar. Zij hebben de afgelopen dagen ook bij de medische staf gelopen. Ze hebben wel wat gedaan. Niet met de groep, wel apart."

AZ staat een drukke periode te wachten met veel Eredivisie- en Europa League-wedstrijden. "We spelen zeven wedstrijden in 23 dagen. Gelukkig hebben we een heel goede groep met niet elf, maar meer goede spelers. Op voorhand denk ik dat we meer spelers nodig zullen hebben dan de elf die de laatste tijd veel gestart zijn. Het wordt een mooie uitdaging, zowel in de competitie als Europa League. Het is zaak dat we het op beide fronten heel goed gaan doen."

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen